De keuze voor één van onze producten is niet altijd even makkelijk. Het blijft toch een bijzonder product waar veel emotionele waarde aanzit. Maar heeft u uiteindelijk een keuze gemaakt en zou u graag één van onze urnen of andere producten willen bestellen? Dan vindt u hier de juiste informatie over de levering en betaling van de bestelling.

Betaling producten

De betaling van de producten op Persoonlijk Vaarwel kan eenvoudig via iDeal. U kunt ook kiezen voor een bankoverschrijving. U ontvangt dan in de e-mail bevestiging de gegevens waar u het verschuldigde bedrag naar over kunt maken. Wanneer u het bedrag van de bestelling heeft overgemaakt en de betaling is bij ons binnen, dan nemen wij de bestelling in behandeling.

Levering & verzending

Wanneer het bedrag van de bestelling bij ons binnen is, dan maken wij de bestelling gereed. De precieze levertijd hangt sterk af van het product. Omdat het vooral handgemaakte producten zijn, kan er soms enkele weken overheen gaan. Is er haastige spoed bij? Neem dan gerust contact met ons op met je verzoek, dan bekijken we voor u wat de mogelijkheden zijn.