Kunnen we de urn ook buiten plaatsen?

De meeste urnen zijn gemaakt van RVS. Daarom kunnen deze urnen zonder dat ze verweren buiten geplaatst worden. Wel adviseren we u om de urn ieder half jaar schoon te maken met wasmiddel, om de urn extra mooi te houden. Bij iedere urn wordt aangegeven of deze binnen of ook buiten geplaatst kan worden. Twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op.

Is het mogelijk om een zelf ontworpen urn te bestellen?

Het is mogelijk om een urn speciaal te laten ontwerpen, dus ook een eigen ontwerp. Heeft u dus een speciale wens of zelfs een compleet eigen ontwerp? Dat is geen probleem. Dit ontwerp wordt dan speciaal voor u gemaakt. Wanneer u er behoefte aan heeft, wordt de urn ook alleen aan u aangeboden. Wanneer u aan ons een voorbeeld aanlevert, of een schets, dan maken wij een tekening voor u in 3D, in combinatie met een offerte. Er zitten wel kosten verbonden aan het eigen design. Heeft u hier interesse in? Stuur ons dan een berichtje via dit contactformulier.

Wie kan de urn vullen?

Het vullen van de urn wordt niet door ons gedaan. Dit vindt altijd plaats in het uitvaartcentrum of het crematorium. Neemt u hiervoor contact op met het betreffende uitvaartcentrum of crematorium.

Hoe wordt de urn afgesloten?

De urnen die u vindt op Persoonlijk Vaarwel worden afgesloten met een schroefdop van koper. Vaak bevindt deze schroefdop zich aan de onderzijde van de urn.

Is een aszak inbegrepen bij een urn op Persoonlijk Vaarwel?

Op dit moment worden aszakken niet geleverd door Persoonlijk Vaarwel. Doorgaans is het wel gebruikelijk dat u een aszak ontvangt van het crematorium. Is dit niet het geval? Dan dient u deze zelf te bestellen. Neem wel even contact op met het crematorium, zij weten vaak waar u deze het beste kunt bestellen.

Verkoopt Persoonlijk Vaarwel ook platen of tegels waar de urn op kan staan buiten?

Op dit moment verkoopt Persoonlijk Vaarwel geen decoraties voor de tuin. Wij raden aan om deze pas uit te zoeken wanneer u de urn heeft ontvangen. Dan kunt u ook het beste bepalen welke plaat of tegel het beste bij de door u uitgekozen urn past.

Mocht u meer vragen hebben? Stuur ons dan een berichtje via dit contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Telefoon nummer

Onderwerp

Uw bericht