Het kiezen van de juiste urn kan heel lastig zijn. Zeker omdat het aanbod enorm breed is. Wij zouden u willen aanraden om op uw gemak een kijkje in de webshop te nemen. Misschien voelt u zich direct aangetrokken tot een bepaalde urn.

Persoonlijk

Veel mensen kiezen een urn die bij het leven van de overledene past. Denk eens na over welke vormen, kleuren en materialen de overleden persoon karakteriseren? Er zijn tal van verschillende materialen, zoals Brons, keramiek, leer, natuursteen of hout. Hierbij moet u natuurlijk ook rekening houden met de plaats van de urn. Bij elke urn in de webshop staat of deze ook tegen de buitenlucht kan. Blijft u twijfelen? Misschien kunt u inspiratie opdoen uit het interieur van uw dierbare om zijn of haar smaak te achterhalen.

Kleinere urnen

Het is ook mogelijk om een deel van de as te bewaren in een urn. De rest kunt u uitstrooien of verdelen onder familieleden. Dat betekent niet dat de urn minder belangrijk is. In onze webshop vindt u verschillende mini en middelgrote urnen die een mooi, klein plekje verdienen.

Afbreekbare urn

Bent u zich zeer bewust van het milieu en had uw dierbare deze visie ook? Misschien is de afbreekbare eco urn dan iets voor u. Deze urn kan zowel in de aarde begraven worden als in de zee. Wanneer de urn in aarde staat is deze na 3 maanden opgelost, in de zee na 3 uur.

Assieraad

Wilt u uw dierbare dicht bij uw hart dragen? Het is mogelijk om een deel van de as te verwerken in een ketting. U kunt ervoor kiezen om meerdere familieleden een deel van de as te geven in de vorm van een sieraad. Maar u kunt de overgebleven as ook alsnog uitstrooien of in een urn verwerken. Er is immers ruim twee kilo as te verdelen na een crematie.

<< Terug naar as bewaren of uitstrooien